Cadeautips

Steeds een origineel cadeau

speeddaten
Met de speeddaten cadeaubon van SmartDate kan je iemand het mooiste geschenk bieden wat een leven bieden kan: Een partner voor een leven vol geluk, standvastigheid en liefde.
 
Wat moet je nu weer die vriend of vriendin geven? Hij houdt niet van Wellness dus een wellnessbon of een hittepit kussen is al uit den boze. Restaurant is ook haar ding niet… Je kent het wel: Je weet niet met wat je die ene persoon plezier kan doen. Misschien is die persoon wel single en zou die persoon in zijn of haar binnenste enkel maar één iets wensen. De juiste partner.
 

Speeddaten is gemakkelijk

 
Een partner bieden kan SmartDate niet maar SmartDate organiseert avonden waarin via speeddaten alles in het werk wordt gesteld om meerdere nieuwe mensen te ontmoeten. Hetzij voor een leuke en avontuurlijke avond, hetzij voor nieuwe vriendschappen en wie weet vloeit er wel iets unieks uit.
 
Het concept is eenvoudig. Minimaal 7 en maximaal 10 vrouwen ontmoeten minimaal 7 en maximaal 10 mannen. Elke ontmoeting duurt niet langer dan 7 minuten. Op één avond heeft elke vrouw met elke man kennis gemaakt. Nadien vullen de deelnemers een formulier in en kiezen ze de partners die ze graag zouden terugzien. Heeft de andere persoon ook dezelfde partner gekozen, dan worden de contactgegevens uitgewisseld en kunnen ze verder afspreken.
7 minuten lijkt kort maar is ruim voldoende om te ontdekken of het klikt tussen jullie of niet.
Als het gesprek moeizaam verloopt ben je blij dat het slechts 7 minuten duurt. Ben je verbaasd hoe snel de 7 minuten voorbij zijn dan moet het wel klikken.
 
Nadien kunnen de deelnemers nog iets onder elkaar drinken en kunnen ze verder kennis maken.
 
Speeddaten wordt telkens onderverdeeld in twee sessies. Leeftijdsgroep 25 tot 35 en 30 tot 45.
 

Speeddaten is origineel

U leest het, speeddaten is zonder twijfel een origineel geschenk voor de persoon aan wie je echt geluk toewenst. Speeddate sessies gaan maandelijks door in Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge en Kortrijk. Ook Hasselt en Leuven worden in de toekomst aan de lijst gevoegd.
 
Een cadeaubon omvat een deelname voor één avond en een drankje.

 

Prijs: € 36.00
speeddaten
magbo system